Home » Over Happy Talents » Ons team » Blue Adão Verschuren

Blue Adão Verschuren

Online Marketeer
[email protected]

Talent Blue Adão Verschuren

Klantportfolio

Luxaflex

Mijn verhaal

Alles wat je kan leren over het medialandschap heb ik geleerd tijdens mijn studie Creative Business. Het gebruik, structuur en toepassing van evenementen, televisie, film en online marketing. Op verschillende plekken in Nederland heb ik mijn werkervaring mogen opdoen binnen een mooie mix van bedrijven. Van marketing werkzaamheden bij uiteenlopende bedrijven tot aan mijn favoriete Café @home, mijn huis buitenshuis.

Interesses

Online marketing is voor mij een meetbare wereld waar de mogelijkheden eindeloos zijn. De wereld waarin ik werk en leef, is creatief, dynamisch, maar vooral eentje waarin ontwikkelingen heel erg snel gaan. De diversiteit die online marketing mij biedt, geeft mij veel plezier in het werk dat ik doe. De verschillende marketing disciplines zoals content marketing, social advertising, e-mail marketing of strategie zijn allemaal met elkaar verbonden. Daarnaast houd ik ook van verbinding op het sociale vlak, het samenwerken met klanten en mijn collega’s… want samen kom je tot het mooiste resultaat!

Contact

Ben jij benieuwd wat voor mogelijkheden online marketing kan bieden voor jouw organisatie? Ik kom graag met je in gesprek om nieuwe inzichten te delen! Mail naar [email protected] of stuur me een berichtje op LinkedIn.

Certificaten

  • Google Analytics Individual Qualification
  • Social Media Marketing Certification Course – Social Media Certified
  • EACA accrediation commercial communications (2020)
  • European Intensive Training on Integrated Communication (2018)

Ervaring

SEA

10%

SEO

10%

Social Advertising

60%

E-mail

30%

Content

50%

Analytics

10%

Affiliate

10%

CRO / Web Development

10%

Favoriete nummer

Kun je wel een online marketing talent gebruiken?

Daag mij uit!