Home » Over Happy Talents » Ons team » Dieuwertje Schlappi

Dieuwertje Schlappi

Online Marketeer
dieuwertjeschlappi@happytalents.nl

Talents Dieuwertje Schlappie

Mijn verhaal

Tijdens mijn studie Commerciële Economie heb ik veel geleerd over marketing & communicatie. Tijdens mijn stages en werkervaring bij een merk voor natuurlijke gezondheid werd ik al snel verantwoordelijk voor de webshop en data analyse. Door de samenwerking met verschillende online partijen en een big data minor is mijn liefde voor online marketing gegroeid.

Interesses

Ik vind de combinatie van data en creativiteit in dit werkveld enorm leuk. Meedenken met de klant, gerichte problemen signaleren in data en creatieve oplossingen vinden om te optimaliseren! Dit vind ik vooral leuk in het SEO specialisme, maar extra fijn aan Happy Talents dat we opgeleid worden in de volledige breedte van online marketing.

Als ik een superpower mocht kiezen, zou ik graag mezelf kunnen kopiëren en plakken, zodat ik op meerdere plekken tegelijk kan zijn en nog meer avonturen kan beleven. Hoe voor mij een perfecte collega eruit ziet? Een perfecte collega is in mijn ogen iemand die betrouwbaar, zorgzaam en gezellig is. En ik hoop dat ik mezelf ook ontwikkel om zo’ n collega te zijn.

Contact

Nieuwsgierig of ik een aanvulling kan zijn voor jouw team? Mail naar dieuwertjeschlappi@happytalents.nl of voeg me toe op LinkedIn. Ik maak graag kennis met jou en het bedrijf om te kijken of we een match zijn.

Certificaten

  • Google Ads
  • Google Analytics

Ervaring

SEA

15%

SEO

10%

Social Advertising

50%

E-mailmarketing

50%

Contentmarketing

40%

Data & Analytisch

70%

CRO / Web Development

30%

Kun je wel een online marketing talent gebruiken?

Daag mij uit!

Blog

Artikelen van Dieuwertje