Home » Over Happy Talents » Ons team » Jenny Tran

Jenny Tran

Online Marketeer
jennytran@happytalents.nl

Happytalents Jenny Tran

Mijn verhaal

Mijn studie Commerciële Economie heb ik afgerond aan de Hogeschool van Amsterdam in 2018. Hierna heb ik eerste ervaringen opgedaan in onder andere content creatie, e-commerce en het beheren en bouwen van WP-websites. Ik heb veel zelfstudie gedaan in online marketing en Happy Talents was een logische vervolgstap om mij meer te ontwikkelen in digital marketing!

Interesses

Wat mij erg aantrekt in online marketing zijn de mogelijkheden. Deze zijn namelijk eindeloos! Binnen het vak zijn er diverse disciplines om je in te ontwikkelen. De ontwikkelingen zelf in online marketing gaan ook zo snel dat je wel moet mee bewegen! Mijn interesses liggen bij contentmarketing, SEO en social media.
Ik zou graag een keer een eigen expeditie robinson avontuur willen meemaken. Een weekje zonder telefoon en alle technologie, lekker terug naar hoe het vroeger ging. Dat is nu niet meer weg te denken. Wat mij dag altijd goed maakt, is lekker eten! Ik sta er altijd voor open om nieuwe gerechten te proeven. Maar een keukenprinses ben ik niet hoor! Ik ben trots op de eerste conversie die ik had gemaakt bij het bouwen van mijn allereerste webshop. Dit gaf een hele goede kick!

Contact

Wil je sparren over een vraagstuk? Of gewoon benieuwd hoe ik jou kan helpen? Ik kom graag met je in contact! Mail naar jennytran@happytalents.nl of voeg me toe op LinkedIn!

Certificaten

  • Google Analytics Individual Qualification
  • Google Ads Search
  • Google Ads Shopping
  • Hubspot SEO

Ervaring

SEA

20%

SEO

50%

Social Advertising

20%

E-mailmarketing

10%

Contentmarketing

50%

Data & Analytisch

60%

Affiliate Marketing

10%

CRO / Web Development

30%

Favoriete nummer

Kun je wel een online marketing talent gebruiken?

Daag mij uit!

Blog

Artikelen van Jenny