Home » Over Happy Talents » Ons team » Kathelijne Bach

Kathelijne Bach

Online Marketeer
[email protected]

Download CV

Klantportfolio

Mijn verhaal

Ik heb de opleiding Media, Informatie & Communicatie gevolgd aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens mijn studie heb ik al te maken gehad met (online) marketing. Al snel kwam ik erachter dat ik dit een interessante wereld vond. Na het afstuderen kwam al snel de coronacrisis. Dit maakte het krijgen van een baan in de media of marketing erg lastig. Destijds heb ik kort gewerkt in de detachering binnen de finance. Op het moment dat de arbeidsmarkt er beter voorstond, ben ik meteen op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. Deze kans heb ik met beide handen aangepakt bij Happy Talents. 

Interesses

Mijn interesse in online marketing is eigenlijk altijd al aanwezig geweest en dan specifiek in contentmarketing. Alles wat te maken heeft met het creëren van content vind ik tof! Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen bij verschillende tv-zenders, waaronder bij RTVA Amstelveen waar ik werkte als presentatrice. Storytelling is iets wat ik leuk en interessant vind. Tijdens het afstuderen heb ik zelfstandig een documentaire gemaakt. Het filmen, interviewen en editen heb ik zelfstandig gedaan. Na het afronden van mijn documentaire wist ik het zeker: ik wil in de (content)marketing werken! Ik heb voor Happy Talents gekozen, omdat je hier in een relatief korte tijd tot online marketeer wordt opgeleid. Happy Talents sprak mij erg aan, omdat er ‘talentgedreven’ wordt gewerkt binnen de organisatie. Zo wordt er optimaal gebruik gemaakt van ieders persoonlijke talent. 

Het glas is bij mij altijd halfvol, omdat ik van mijzelf een optimistisch persoon ben. Ik focus mij liever op de mogelijkheden dan op de tekortkomingen. Als ik een superkracht zou mogen kiezen zou ik teleporteren willen kiezen. Binnen een paar seconde zou ik mijzelf dan van de ene naar andere plek kunnen teleporteren, hoe vet is dat?! Iets wat je ooit gedaan moet hebben, is definitief een wereldreis! Ik heb al eerder een reis naar Australië en Nieuw-Zeeland gemaakt, maar nog geen échte wereldreis. Dit is voor mij zeker een must!

Contact

Wil je ook weten wat ik voor jouw organisatie kan betekenen? Doen we digitaal een bakje koffie of toch weer gewoon in het echt? Stuur me een mailtje op [email protected] of voeg me toe op LinkedIn.

Certificaten

  • HubSpot Content Marketing

Ervaring

SEO

30%

Content

50%

Favoriete nummer

Kun jij wel een online marketing talent gebruiken?

Daag mij uit!