Home » Over Happy Talents » Ons team » Levij Kok

Levij Kok

Online Marketeer
[email protected]

Mijn verhaal

Ik heb de opleiding Media- en Entertainmentmanagement gevolgd aan Hogeschool Inholland in Haarlem. Tijdens deze studie heb ik kennis mogen maken met online marketing, waaronder social media en data. Na een jaar werken was ik klaar voor volgende stap binnen de online marketingwereld.

Interesses

De online wereld is niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Elke dag komen we er mee in aanraking. Tegelijkertijd is online marketing dus overal en dit maakt het voor mij zo interessant. Ik heb voor het traineeship van Happy Talents gekozen, omdat de gehele breedte van online marketing hierin wordt behandeld. Als beginnend professional is dit fijn, omdat je vaak niet weet waar jouw sterktes liggen. De technische kant van online marketing vind ik op dit moment erg interessant. Ik vind het leuk om keuzes te maken op basis van data. Ik ben er van overtuigd dat de combinatie van datagebruik met een vleugje onderbuikgevoel de beste resultaten oplevert.

Wat mij verder blij maakt is een goede plaat in mijn Spotify-playlist op het juiste moment. Ik ben dan ook niet vies van een feestje in het weekend! Als je mij zou vragen of het glas halfvol of halfleeg is, zou ik zeggen dat deze altijd halfvol is. Het is belangrijk om te denken in oplossingen en niet in problemen, toch? 

Contact

Benieuwd naar wat ik voor jouw organisatie kan betekenen? Ik kom graag met je in gesprek! Je kunt mij mailen op [email protected] of stuur mij een bericht op LinkedIn.

Certificaten

  • Google Analytics Individual Qualification
  • Google Ads Search
  • Google Ads Display
  • SEO HubSpot

Ervaring

SEO

40%

Social Advertising

40%

Analytics

40%

CRO / Web Development

20%

Favoriete nummer

Kun jij wel een online marketing talent gebruiken?

Daag mij uit!