Home » Over Happy Talents » Ons team » Lisa Leijs

Lisa Leijs

Functie: Online marketing specialist
E-mailadres: lisa@happytalents.nl

Klantportfolio

Happy Talents ondersteunt DLL

Ondernemen, leren en innoveren zijn de dingen waarvoor ik ’s ochtend mijn bed uit kom. Ik ben ondernemend en analytisch en zal altijd tot de bodem gaan zoeken naar het probleem zodat dit op de beste manier aangepakt kan gaan worden. Om deze reden ben ik een Happy Talent geworden. Ik wil ik mezelf graag breed oriënteren op het gebied van online marketing en daarbij het liefst zoveel mogelijk branches van dichtbij meemaken.

In mijn ervaring tot nu toe heb ik al verschillende branches leren kennen. Zo heb ik al gewerkt bij een bedrijf in de financiële sector en bij een thuiszorgorganisatie. Ook heb ik naast mijn werk bij Happy Talents nog een eigen bedrijf waar ik graag mijn vrije tijd aan besteed. Aanbevelingen van bedrijven waar ik eerder heb gewerkt vind je terug op mijn LinkedIn profiel.

Mijn unieke talent

Bij Happy Talents werken we volgens de methode van ‘talentgedreven werken’. Bij iedereen wordt zijn of haar unieke talent naar boven gehaald en vanuit hier groeien we verder. Mijn unieke talent?

“In elkaar zetten”

Nieuwsgierig waarom dit mijn unieke talent is? Neem gerust contact op via lisa@happytalents.nl of stuur me een berichtje op LinkedIn.

En buiten kantooruren?

Mijn leven draait op muziek. Ik heb het liefst altijd muziek om me heen. Of ik die muziek nu zelf maak of dat ik een leuke playlist uitzoek. Ook ben ik in mijn vrije tijd veel op de dansvloer te vinden en daarin het liefst ook zo breed mogelijk. Van stijldansen tot salsa en latin. Muziek maakt mij rustig en zorgt dat ik het meeste uit mijn dag kan halen.

Certificaten

  • HubSpot Inbound Marketing
  • Google Analytics
  • Google Ads Search
  • Google Ads Display

#happysong

“Lisa is een sterke analytische digital marketing expert. Ze heeft voor DLL en LEASIT diverse online campagnes ingericht en geoptimaliseerd. Verder heeft ze voor LEASIT leadgeneratie verbeterd. En daarbij meer balans gebracht tussen adwords, seo en social. Lisa is daarbij zeer proactief. Ze schakelt makkelijk met diverse stakeholders en is ondernemend in het betrekken van anderen die nodig zijn voor haar activiteiten. Verder is Lisa een fijne teamplayer. Ze was direct onderdeel van het team, geïnteresseerd in anderen en ook sociaal betrokken.”

Sasja AppelsHead of digital & marketing Western Europe at DLL

Blog

Artikelen geschreven door Lisa Leijs

Wil jij een online marketing talent voor jouw organisatie?

Nodig mij uit