Home » Over Happy Talents » Ons team » Lisa Leijs

Lisa Leijs

Online Marketeer
[email protected]

Klantportfolio

Happy Talents ondersteunt DLL
Happy Talents | Unishore bedrijfskleding Zwaag

Mijn verhaal

In augustus 2018 ben ik afgestudeerd van de opleiding Commerciële Economie – Digital Business Concepts. Direct daarna heb ik een jaar gewerkt als marketing medewerker bij een thuiszorgorganisatie en heb ik voor mijn eigen bedrijf Mind Mansion marketing activiteiten opgepakt. In september 2019 ben ik gestart met het kickstart programma van Happy Talents waar ik super veel geleerd heb op het gebied van online marketing. Tot nu toe heb ik op projectbasis gewerkt bij DLL (De Lage Landen) en bij Unishore Bedrijfskleding en houd ik me bezig met de interne marketing van Happy Talents.

Interesses

Wat ik zo leuk vind aan online marketing is de afwisseling. Verschillende kanalen en specialismes combineren en zo iets moois in elkaar zetten. Zelf ben ik heel analytisch ingesteld wat voor online heel handig is. Wil je dat ik jouw organisatie verder help op het gebied van online marketing? Geef me dan een opdracht waarbij ik allerlei kanalen kan combineren en zo zorg ik voor mooie resultaten.
De ideale collega voor mij moet het liefst sociaal, hardwerkend en gemotiveerd zijn. Met deze drie eigenschappen in een collega kan ik het beste samenwerken. Daarnaast ben ik super trots op het winnen van Beste Brabantse Marketeer als talent <5 jaar werkervaring! Hoewel ik niet beroemd zou willen zijn omdat ik niet zo van de spotlight houd, vond ik het winnen hiervan toch een hele grote eer!

Contact

Wil jij verder geholpen worden op het gebied van online marketing? Neem dan contact met mij op en ik kijk graag een keer met je mee. Stuur me een mailtje via [email protected]. In contact blijven? Voeg me toe via LinkedIn.

Certificaten

  • HubSpot Inbound Marketing
  • Hubspot Marketing Software
  • Google Analytics Individual Qualification
  • Google Ads Search
  • Google Ads Display

Ervaring

SEA

40%

SEO

90%

Social Advertising

60%

E-mail

70%

Content

80%

Analytics

80%

Affiliate

40%

Display

30%

CRO

30%

Favoriete nummer

Kun je wel een online marketing talent gebruiken?

Daag ons uit!

“Lisa is een sterke analytische digital marketing expert. Ze heeft voor DLL en LEASIT diverse online campagnes ingericht en geoptimaliseerd. Verder heeft ze voor LEASIT leadgeneratie verbeterd. En daarbij meer balans gebracht tussen adwords, seo en social. Lisa is daarbij zeer proactief. Ze schakelt makkelijk met diverse stakeholders en is ondernemend in het betrekken van anderen die nodig zijn voor haar activiteiten. Verder is Lisa een fijne teamplayer. Ze was direct onderdeel van het team, geïnteresseerd in anderen en ook sociaal betrokken.”

Sasja AppelsHead of digital & marketing Western Europe at DLL

Blog

Artikelen geschreven door Lisa