Home » Over Happy Talents » Ons team » Niki Bergmans

Niki Bergmans

Functie: Online marketing specialist
E-mailadres: niki@happytalents.nl

Niki Bergmans

Het leren van nieuwe dingen en het vergaren van nieuwe kennis staan hoog op mijn interesse lijstje! Tijdens mijn afstuderen ben ik werkzaam geweest als linkmarketeer bij Happy Idiots, hierdoor kwam ik in aanraking met online marketing. De interesse om alles in de breedste zin van online marketing te leren is toen aangewakkerd en ik stond te springen om meer te leren over online marketing.

Nadat ik in januari 2020 was afgestudeerd voor de master Business Communication and Digital Media ben ik begonnen met het Happy Talents traineeship. Het traineeship is de perfecte combinatie tussen leren en toepassen! Juist doordat we in een korte periode veel kennis vergaren én deze meteen in de praktijk kunnen toepassen voor allerlei cases en opdrachten. Daarnaast heb ik in mijn jongere jaren altijd in de horeca gewerkt waardoor ik goed weet wat doorpakken is en niet vies ben van hard werken.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om lekker te borrelen, uit eten of te koken. Daarnaast heb ik onlangs een enorm mooie reis door Vietnam gemaakt, hierdoor heb ik de smaak van het reizen te pakken gekregen en ik kijk dan ook uit naar mijn volgende avontuur.

Benieuwd naar wat ik voor jouw organisatie kan betekenen? Stuur mij gerust een mailtje via niki@happytalents.nl of voeg me toe op LinkedIn.

Certificaten

  • Google Ads Search
  • Google Ads Display
  • Google Analytics
  • Scrum Kickstart – Capgemini Academy
  • UX Awareness – Capgemini Academy

#happysong

Blog

Artikelen van Niki