Home » Over Happy Talents » Ons team » Niki Bergmans

Niki Bergmans

Online Marketeer
[email protected]

Niki Bergmans
Download CV

Klantportfolio

Happy Talents ondersteunt Capgemini
Logo Happy & Healthy

Mijn verhaal

In januari 2020 ben ik afgestudeerd aan de master Business Communication and Digital Media. Tijdens mijn master heb ik als Link Marketeer bij Happy Idiots gewerkt en zo kwam ik, naast mijn interesse in digital media, ook in aanraking met digital marketing. In januari 2020 ben ik gestart met het kickstartprogramma van Happy Talents. Hierin heb ik mijn kennis op het gebied van online marketing kunnen verbreden en verdiepen, super tof! Via Happy Talents heb ik gedurende 14 maanden op projectbasis bij Capgemini Academy gewerkt. Momenteel ben ik bij Happy & Healthy aan de slag als Marketing Consultant.

Interesses

Bij online marketing vind ik de afwisseling in werk én de constante ontwikkelingen binnen het vakgebied erg interessant! Tijdens mijn eerste opdracht bij Capgemini Academy heb ik veel kunnen doen in verschillende specialismen. Maar ik vind het ook juist leuk om mijzelf te focussen in een specifiek specialisme, zoals Social Advertising. Daarnaast vind ik projectmanagement gerelateerde opdrachten ook erg leuk!
Een superkracht die ik heel graag zou willen hebben is mezelf teleporteren. Zo zou ik elke dag op een andere locatie op de wereld kunnen thuiswerken. Dit houdt de variatie en spanning er nog een beetje in 😉 Daarnaast maakt perfect opgeschuimde melk voor een cappuccino mijn dag altijd goed! Ook zou ik iedereen (behalve degene met hoogtevrees) aanraden om te bungeejumpen!

Contact

Benieuwd naar wat ik voor jouw organisatie kan betekenen? Ik kom graag met je in gesprek met een digitale koffie, cappuccino of thee! Mail naar [email protected] of voeg me toe op LinkedIn.

Certificaten

  • Google Ads Search
  • Google Ads Display
  • Google Analytics Individual Qualification
  • Copernica Advanced
  • Copernica Fundamentals
  • LinkedIn Marketing Soolutions Fundamentals
  • Scrum Kickstart – Capgemini Academy
  • UX Awareness – Capgemini Academy
  • Customer Centricity – Capgemini Academy

Ervaring

SEA

50%

SEO

70%

Social Advertising

60%

E-mail

30%

Content

70%

Analytics

50%

CRO

40%

Favoriete nummer

Kun jij wel een online marketing talent gebruiken?

Daag mij uit!

“Niki heeft als interim online marketeer voor Capgemini Academy, het trainingsinstituut van Capgemini Nederland, een belangrijke bijdrage geleverd aan de professionalisering van online marketing. Ik heb haar leren kennen als een gedreven, analytische en collegiale online marketing professional. Het is effectief en plezierig samenwerken met Niki!”

Sander BrugmansDirector Sales & Marketing, Capgemini Academy

Blog

Artikelen geschreven door Niki