Skip to main content
Home » Over Happy Talents » Ons team » Pim Berben

Pim Berben

Online Marketeer
[email protected]

Download CV

Klantportfolio

PSV Logo

Mijn verhaal

Ik heb de opleiding SPECO sportmarketing gevolgd aan de Fontys Economische hogeschool in Tilburg. Tijdens deze opleiding heb ik verschillende dingen gedaan zoals een minor e-commerce en een stage in het zonnige Bali. Mijn scriptie heb ik vervolgens geschreven bij Royal Swinkels Family Brewers als brand marketing stagiair.

Interesses

Mijn interesse voor online marketing is er altijd al geweest. Door veel te doen en uit te proberen, is deze interesse constant blijven groeien. Van het organisch laten groeien van Instagram-accounts tot het maken van een eigen affiliate marketingwebsite, niets is te gek. Hoewel mijn interesses erg breed zijn, ben ik het liefste bezig met SEO, contentmarketing en affiliate marketing.

Een ding dat mijn dag altijd goed maakt, zijn nieuwe sneakers. Schoenen kun je nooit genoeg hebben toch? Ook zou ik dus absoluut nooit beroemd willen zijn, alles ligt dan onder een vergrootglas. Zelfs mijn uitgebreide schoenencollectie… Ik zou heel graag nog ooit in mijn leven aan een triatlon willen deelnemen. Mezelf pushen tot het beste resultaat!

Contact

Kennis maken en sparren over een online marketingcase? Dat kan! Stuur mij een mailtje op [email protected] of voeg me toe op LinkedIn. Dan kunnen we samen kijken wat ik voor jouw organisatie kan betekenen.

Certificaten

  • Google Analytics Individual Qualification
  • Google Ads Search
  • Google Ads Video
  • Google Ads Display

Ervaring

SEO

50%

Content

50%

Analytics

40%

Affiliate

80%

CRO

30%

Favoriete nummer

Kun jij wel een online marketing talent gebruiken?

Daag mij uit!

Blog

Artikelen van Pim