Home » Over Happy Talents » Ons team » Pim Berben

Pim Berben

Online Marketeer
pimberben@happytalents.nl

Klantportfolio

Mijn verhaal

Ik heb de opleiding SPECO sportmarketing gevolgd aan de Fontys Economische hoge school Tilburg. Tijdens deze opleiding heb ik verschillende dingen gedaan zoals een minor e-commerce en een stage in het zonnige Bali. Mijn scriptie heb ik vervolgens geschreven bij Royal Swinkels Family Brewers als brand marketing stagiaire.

Interesses

Mijn interesse voor online marketing is er altijd al geweest. Door veel te doen en proberen is deze interesse constant blijven groeien. Van organisch Instagram accounts laten groeien tot het maken van een eigen affiliate marketing website, niks is te gek. Hoewel mijn interesses erg breed zijn ben ik het liefste bezig met SEO, contentmarketing en affiliate marketing.

Een ding dat mijn dag altijd goed maakt zijn nieuwe sneakers, schoenen kun je nooit genoeg hebben toch? Ook zou ik dus absoluut nooit beroemd willen zijn, alles ligt onder een vergrootglas dan, zelfs mijn uitgebreide schoenencollectie… Ik zou heel graag nog ooit in mijn leven aan een triatlon willen deelnemen. Mezelf pushen tot het beste resultaat!

Contact

Kennis maken en sparren over een online marketing case? Dat kan! Stuur me een mailtje op pimberben@happytalents.nl of voeg me toe op LinkedIn. Dan kunnen we samen kijken wat ik voor jouw organisatie kan betekenen.

Certificaten

  • Google Analytics Individual Qualification
  • Google Ads Search
  • Google Ads Display

Ervaring

SEO

50%

Content

50%

Analytics

40%

Affiliate

80%

CRO

30%

Favoriete nummer

Kun je wel een online marketing talent gebruiken?

Daag mij uit!

Blog

Artikelen van Pim