Home » Over Happy Talents » Ons team » Rick Beltman

Rick Beltman

Online Marketeer
[email protected]

Mijn verhaal

Vanaf mijn 14e was ik werkzaam in de horeca en heb ik werkervaring opgedaan als gastheer, maar ook als kok. Uiteindelijk was de uitdaging weg en besloot ik na de middelbare hotelschool, de opleiding Marketing & Communicatie te gaan volgen. Na mijn eindstage heb ik een half jaar gewerkt in de sales, maar ik kwam er al gauw achter dat mijn passie niet hier ligt. 

Interesses

Mijn interesse in online marketing is ontstaan toen ik met mijn e-commerce avontuur begon. Steeds meer mensen kopen tegenwoordig producten online waardoor ik het erg interessant vind om te zien welke stappen de consument doorloopt om vervolgens iets aan zijn winkelwagentje toe te voegen. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met crypto en digitale kunst, ook wel NFT’s genoemd. 

Als ik een beroep voor één dag zou mogen uitvoeren zou dit vastgoedmakelaar in Los Angeles zijn. Het lijkt me namelijk vet om prachtige villa’s te verkopen aan Hollywoodsterren en hier een groot netwerk aan over te houden! En als superkracht zou ik graag willen kunnen teleporteren. Zo sta je nooit in de file en kun je in het weekend makkelijk relaxen aan het strand. Heerlijk toch?! 

Contact

Benieuwd naar wat ik voor jouw organisatie kan betekenen? Ik kom graag met je in gesprek onder het genot van een lekkere (digitale) espresso! Mail naar [email protected] of voeg me toe op LinkedIn.

Certificaten

  • Google Ads Shopping
  • Google Ads Display

Ervaring

SEO

40%

SEA

50%

Content

40%

Favoriete nummer

Kun jij wel een online marketing talent gebruiken?

Daag mij uit!