Home » Over Happy Talents » Ons team » Rishi Balgobind

Rishi Balgobind

Online Marketeer

Mijn verhaal

Ik heb de opleiding Commerciële Economie gevolgd aan de Avans in Den Bosch. Tijdens mijn studie begonnen met een eigen bedrijfje op het gebied van affiliate marketing. Hierbij ligt de focus voor nu op SEO. Tijdens mijn afstuderen heb ik voor mijn eigen bedrijf een CRO-strategie opgezet en uitgewerkt.

Interesses

Mijn interesse voor online marketing is ontstaan toen ik door kreeg dat vraag en aanbod makkelijk bij elkaar gebracht kunnen worden. Dit kan op zo veel manieren tot stand komen, waardoor ik dan ook graag zo veel mogelijk afwisseling wil hebben om dit zo goed mogelijk op te zetten. Bij Happy Talents ben ik dus helemaal op mijn plek!

Als ik uit alle superkrachten zou mogen kiezen, kies ik voor een fotografisch geheugen! Het lijkt mij zo handig om alle informatie snel te kunnen opnemen en alle reizen die ik wil gaan maken te herinneren in beelden. Want een wereldreis maken is iets wat ik echt nog een keer wil doen in mijn leven. Een (fotografisch geheugen) beeld zegt meer dan duizend woorden, toch? Daarnaast zou ik een vogel willen zijn als ik een dier was geweest. Zo kun je alles van een ander perspectief bekijken.

Contact

Ben jij benieuwd naar wat ik voor jouw organisatie kan betekenen? Ik spar graag met je over de mogelijkheden! Mail naar [email protected] of voeg me toe op LinkedIn.

Certificaten

  • WFT Basis
  • Google Analytics Individual Qualification
  • Google Online Marketing

Ervaring

SEO

80%

Social Advertising

30%

E-mail

40%

Content

60%

Analytics

40%

Affiliate

80%

CRO

60%

Favoriete nummer

Kun je wel een online marketing talent gebruiken?

Daag mij uit!

Blog

Artikelen van Rishi