Home » Over Happy Talents » Ons team » Stan Wijnhoven

Stan Wijnhoven

Online Marketeer
[email protected]

Mijn verhaal

Mijn naam is Stan. Na ruim 7 jaar in het  uniform te hebben gelopen, heb ik nu de overstap gemaakt naar online marketing. Vanaf januari ben ik gestart met het traineeship van Happy Talents, om zo op vlieghoogte te komen als online marketeer. 

Mocht je jezelf afvragen hoe hoog die ‘vlieghoogte’ is, dan moet je wel écht skyhigh denken (spaceshuttle). Want zoals we hier zelf zeggen: “Bij Happy Talents spelen we Online Marketing op Champions League-niveau”.

Toen ik mijn carrièreswitch maakte, heb ik vooral mijn gevoel gevolgd. Vanaf het eerste moment geloofde ik in het traineeship, Happy Talents en Happy Horizon. Nadat ik eenmaal begon, heb ik geen moment spijt gehad.  

Over een paar jaar hoop ik een bak aan online marketingervaring in mijn rugzak te hebben én klanten verder te kunnen helpen met mijn talent: in beweging zijn. 

Interesses

In het dagelijkse leven ben ik ook altijd in beweging. Voetballen, spelletjes, gamen, gezelligheid en reizen zijn dingen waar ik mezelf mee bezig houd. 

Contact

Benieuwd naar wat ik voor jouw organisatie kan betekenen? Ik kom graag met je in gesprek. Mail naar [email protected] of voeg me toe op LinkedIn.

Certificaten

  • Google Ads Search
  • Google Ads Display
  • Google Ads Video

Ervaring

Content

40%

Analytics

20%

CRO / Web Development

60%

Favoriete nummer

Kun jij wel een online marketing talent gebruiken?

Daag mij uit!