Home » Over Happy Talents » Ons team » Stijn Mollink

Stijn Mollink

Online Marketeer
[email protected]

HappyTalents Stijn Molink

Klantportfolio

De Meerpaal

Mijn verhaal

Tijdens mijn studie Commerciële Economie kwam ik erachter dat digital marketing helemaal mijn ding is. Na mijn studie ben ik een jaartje aan de slag gegaan als accountmanager bij Global Media Platform Teads. Ik merkte daar al snel dat ik meer creatief bezig wilde zijn en ben zo bij het traineeship van Happy Talents terecht gekomen. Daarbuiten tap ik nog graag een biertje in de Amsterdam ArenA en de Ziggo Dome.

Interesses

Het was tijdens mijn jeugd al duidelijk dat ik een creatieve jongen ben. Ik verzon spelletjes, kwam altijd met gekke ideeën en kreeg regelmatig te horen: “Hoe kom je daar nou weer bij!?”. Deze creativiteit kan ik in marketing geweldig kwijt. Ik krijg energie van brainstormsessies, strategisch denken en oplossingsgericht te werk gaan. Ik hou van afwisseling en ben breed opgeleid, waardoor ik gemakkelijk bij verschillende projecten kan aanhaken.
Ik zou graag kapitaal investeerder willen zijn. Het lijkt mij heerlijk om te kijken naar bedrijven met potentie en te bedenken hoe ze van een klein bedrijfje naar een gevestigde naam kunnen gaan. Welke superkracht ik zou willen hebben? Teleportatie, zodat ik gemakkelijk kan zijn waar ik wil zijn. Street food scoren op een markt in Azië? Geen probleem! Live een Amerikaanse basketbal wedstrijd bijwonen? Doen we! Mijn favoriete film is Her met Joaquin Phoenix. Mijn glas is altijd half vol, ik ben een echte levensgenieter en optimist pur sang.

Contact

Help je hulp nodig met online marketing en spreekt mijn profiel jou aan? Stuur dan vooral een mailtje naar [email protected] of voeg me toe op LinkedIn. Tot dan!

Certificaten

  • Google Analytics Individual Qualification
  • Google Ads Search
  • Google Ads Display
  • Hubspot Ads: Fundamentals of Digital Advertising

Ervaring

SEA

60%

SEO

10%

Social Advertising

50%

E-mail

30%

Content

60%

Analytics

60%

Affiliate

40%

CRO / Web Development

20%

Favoriete nummer

Kun je wel een online marketing talent gebruiken?

Daag mij uit!

“Stijn is bij Nochii in de rol van Online Marketeer gesprongen en heeft zich de lopende projecten en onze interne werkwijze binnen no-time eigen gemaakt. Stijn is een enthousiaste, pro-actieve en professionele collega, die op uitvoerend vlak de touwtjes in handen had, en de werkzaamheden grondig en gestructureerd heeft uitgevoerd. Ik zou Stijn als Interim Online Marketeer zeker aanbevelen.”

Marnix BakkerManaging Director Nochii

Blog

Artikelen van Stijn