Home » Over Happy Talents » Ons team » Stijn Mollink

Stijn Mollink

Online Marketeer
stijnmollink@happytalents.nl

HappyTalents Stijn Molink

Mijn verhaal

Tijdens mijn studie Commerciële Economie kwam ik erachter dat digital marketing helemaal mijn ding is. Na mijn studie ben ik een jaartje aan de slag gegaan als Accountmanager bij Global Media Platform Teads. Ik merkte daar al snel dat ik meer creatief bezig wilde zijn en ben zo bij het Happy Talents Traineeship terecht gekomen. Daarbuiten tap ik nog graag een biertje in de Amsterdam ArenA en de Ziggo Dome.

Interesses

Het was tijdens mijn jeugd al duidelijk dat ik een creatieve jongen ben. Ik verzon spelletjes, kwam altijd met gekke ideeën en kreeg regelmatig te horen; “Hoe kom je daar nou weer bij!?”. Deze creativiteit kan ik in marketing geweldig kwijt. Ik krijg energie van brainstormsessies, strategisch denken en oplossingsgericht te werk gaan. Ik hou van afwisseling en ben breed opgeleid, waardoor gemakkelijk bij verschillende projecten kan aanhaken.
Ik zou graag kapitaal investeerder willen zijn. Het lijkt me heerlijk om te kijken naar bedrijven met potentie en te bedenken hoe ze van een klein bedrijfje naar een gevestigde naam kunnen gaan. Welke superkracht ik zou willen hebben? Teleportatie, zodat ik gemakkelijk kan zijn waar ik wil zijn. Street food scoren op een markt in Azië? Geen probleem! Live een Amerikaanse basketbal wedstrijd bijwonen? Doen we! Mijn favoriete film is Her met Joaquin Phoenix. Mijn glas is altijd half vol, ik ben een echte levensgenieter en optimist pur sang.

Contact

Help je hulp nodig met online marketing en spreekt mijn profiel jou aan? Stuur dan vooral een mailtje naar stijnmollink@happytalents.nl of voeg me toe op LinkedIn. Tot dan!

Certificaten

  • Google Analytics Individual Qualification
  • Google Ads Search
  • Hubspot Ads: Fundamentals of Digital Advertising

Ervaring

SEA

10%

SEO

10%

Social Advertising

50%

E-mailmarketing

30%

Contentmarketing

60%

Data & Analytisch

60%

Affiliate Marketing

40%

CRO / Web Development

20%

Favoriete nummer

Kun je wel een online marketing talent gebruiken?

Daag mij uit!

Blog

Artikelen van Stijn