Skip to main content
Home » Over Happy Talents » Ons team » Tuur van Mulken

Tuur van Mulken

Online Marketeer
[email protected] 

Mijn verhaal

De opleiding Commerciële Economie heeft mijn interesse voor online marketing pas echt gewekt en tijdens mijn studieloopbaan is deze interesse alleen maar verder gegroeid en ben ik mezelf er verder in gaan verdiepen. Door stages en werkervaring met verschillende aspecten van online marketing ben ik klaar voor een mooie online marketingcarrière bij Happy Talents.

Interesses

Het mooie aan online marketing vind ik dat het ontzettend veel mogelijkheden biedt en dat je er stiekem meer in aanraking mee komt dan je denkt. Tot nu toe zijn de disciplines die me het meeste interesseren SEA en social, maar ik wil mij graag breder ontwikkelen en meer te weten te komen van het grote online marketinglandschap.

Ik houd echt van gezelligheid, vrienden en familie om me heen. Daarom zou ik ook een hond willen zijn als ik een dier zou zijn. Ook lijkt het mij super om minimaal één keer in mijn leven te skydiven. Even een goede adrenaline boost en dan kan ik vol energie weer verder. Of ik een favoriete film heb? Nou noem het maar een reeks, alle films uit het Marvel Cinematic Universe! Hoe tof hoe verschillende verhaallijnen en personages samenkomen tot één verhaal!

Contact

Wil je graag een keer kennismaken om erachter te komen wat ik of een andere Happy Talent kan betekenen? Neem dan contact op via [email protected] of voeg me toe op LinkedIn.

Certificaten

  • Google Ads Search
  • Google Ads Display
  • Google Analytics Individual Qualification

Ervaring

SEO

20%

Social Advertising

20%

E-mail

60%

Analytics

20%

CRO / Web Development

30%

Favoriete nummer

Kun je wel een online marketing talent gebruiken?

Daag mij uit!

“"Tuur is een sterke analytische digital marketing expert. Hij heeft voor meerdere klanten (o.a. Maas International) diverse automation campagnes ingericht en geoptimaliseerd. Verder heeft hij voor o.a. WAM Denim de leadgeneratie flow verbeterd.

Tuur is daarbij proactief. Hij schakelt makkelijk met diverse stakeholders en is ondernemend in het betrekken van anderen die nodig zijn voor zijn activiteiten. Verder is Tuur een fijne teamplayer. Hij was direct onderdeel van het team, geïnteresseerd in anderen en ook sociaal betrokken.''”

Wouter HubersMarketing Automation Consultant - Happy Idiots Eindhoven

Blog

Artikelen van Tuur