Home » Over Happy Talents » Ons team » Bente Noten

Bente Noten

Creative Content Marketeer
[email protected]

Mijn verhaal

In juli 2021 ben afgestudeerd aan de bachelor ICT & Media Design. Binnen deze opleiding heb ik vele projecten mogen uitvoeren om vanaf een probleemstelling een concept te bedenken en deze vervolgens te realiseren. Ontzettend leuk om te doen, maar mijn interesse groeide vooral toen ik werkzaam was als ‘werkstudent ICT & Design’ bij Happy Idiots. De content creaties werden in de praktijk uitgerold en positieve resultaten werden behaald. 

In februari 2022 ben ik gestart met het kickstart programma van Happy Talents om opgeleid te worden tot Creative Content Marketeer.  Inmiddels heb ik hiervoor mijn certificaat behaald en ben ik dus klaargestoomd om als interim gedetacheerd te worden. 

Mijn kracht ligt bij het vooruit denken, concreet maken en zeer leergierig zijn. Binnen Happy Talents werken wij met Talentgedreven werken. Een methode om het beste uit jezelf te halen, zowel persoonlijk als op professioneel vlak. Het doel hiervan is om samen met de organisatie meer resultaat te bereiken. Mijn unieke talent is ‘vooruit denken’. Dit komt het beste tot z’n recht in het feit dat ik veel vragen stel om een duidelijk beeld te schetsen van wat de klantvraag is en dat ik altijd bezig ben met what’s next? 

Interesses

Als jong professional vind ik het bedenken en uitvoeren van strategieën en campagnes ontzettend interessant. Hoe kun je de doelgroep in beweging krijgen zodat ze het gewenste gedrag voor jouw doel vertonen? Waar zitten de actiepunten in de customer journey zodat ze aangaan op jouw media-uitingen? Maar denk ook aan de meetbare resultaten die helpen om in het vervolg nog beter te presteren. Wat is het effect van deze copy? Deze afbeelding? Of deze kleur van de call-to-action? Elke doelgroep is anders en heeft dus een op maat gemaakte aanpak met prikkels nodig om in actie te komen. 

Onderwerpen zoals concepting, strategie, grafisch design, storytelling, UX/UI (CRO) en social kunnen hier allemaal bij komen kijken. Daarnaast vind ik projectmanagement gerelateerde opdrachten ook erg leuk!

Portfolio

Bekijk hier mijn portfolio om een aantal gemaakte projecten te inspecteren

Contact

Benieuwd naar wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Wil je graag samen sparren, inspiratie opdoen of extra creativiteit toevoegen aan je bedrijf? Ik kom graag met je in gesprek om te kijken naar de mogelijke oplossing die jij zoekt! Mail naar [email protected] of voeg me toe op LinkedIn.

Certificaten

  • Google Analytics Individual Qualification

Favoriete nummer

Kun je wel een creative content marketing talent gebruiken?

Daag mij uit!