Home » Over Happy Talents » Ons team » Bryan de la Cruz

Bryan de la Cruz

Online Marketeer
bryandelacruz@happytalents.nl

Byran de La Cruz foto

Klantportfolio

De Rolf groep x Happy Talents

Mijn verhaal

In 2020 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Crossmediale Communicatie te Hogeschool Rotterdam. In juli 2021 ben ik begonnen met het kickstartprogramma van Happy Talents. Hierbij wil ik mijn kennis op het gebied van online marketing verbreden om bedrijven te kunnen helpen met hun groei.

Interesses

Afwisseling is key! En dat is er gelukkig genoeg binnen het vakgebied van online marketing. Mijn interesses liggen voornamelijk bij social advertising, contentmarketing en affiliate marketing. Alles binnen online marketing is met elkaar verbonden. Dit motiveert mij alleen maar meer om mezelf ook op andere gebieden verder te ontwikkelen en in combinatie met mijn creativiteit het gewenste resultaat te behalen.

Mijn perfecte collega zou ik omschrijven als betrouwbaar, gezellig en een echte team player. Eigenlijk ben ik dus op zoek naar een evenbeeld van mezelf ;P Het meest trots ben ik op mijn zoontje, hij maakt elke dag voor mij een feestje! Ik leer enorm veel over het leven door hem te zien genieten en opgroeien. Daarnaast ben ik ook altijd in om een serie te kijken, het liefste dan mijn favoriete serie Mad Man. Deze heb ik inmiddels al drie keer volledig gekeken en elke keer met even veel plezier.

Contact

Benieuwd naar wat ik voor jouw organisatie kan betekenen? Stuur gerust een mailtje naar bryandelacruz@happytalents.nl of voeg me toe op Linkedin!

Certificaten

  • Google Ads Display
  • Google Ads Search

Ervaring

Social Advertising

50%

Content

70%

SEO

30%

SEA

30%

Favoriete nummer

Kun je wel een online marketing talent gebruiken?

Daag mij uit!