Home » Over Happy Talents » Ons team » Charlotte Claessens

Charlotte Claessens

charlotte@happytalents.nl

charlotte claessens

In 2017 heb ik mijn BSc diploma Communicatie behaald én ben ik bij LICHT begonnen in een marketing en communicatie rol waarin ik o.a. kennissessies mag organiseren voor onze kandidaten en klanten. Als spin in het web zet ik me in voor allerlei verschillende taken en verantwoordelijkheden en onderscheid ik mij door een positieve, proactieve houding en een flinke portie doorzettingsvermogen.

Toen LICHT in 2019 een samenwerking aanging met Happy Horizon werd het Happy Talents traineeship geboren. En wat fijn dat ik hier ook een rol in mag spelen! Voor Happy Talents ben ik vooral bezig met het kickstart programma en met de werving- en selectie van de nieuwe talents. De feeling met de doelgroep in combinatie met organiseren, communiceren en plannen geeft mij veel energie. Daarnaast geloof ik dat er een mooie match kan ontstaan door je talenten te (h)erkennen, er wat mee doen, en te koppelen aan je persoonlijke kwaliteiten.

Heb jij vragen over de mogelijkheden die Happy Talents jou kan bieden? Vul het contactformulier in of mail mij op charlotte@happytalents.nl.