Home » Over Happy Talents » Ons team » Demi Klein Molekamp

Demi Klein Molekamp

Online Marketeer
demikleinmolekamp@happyhorizon.com

Mijn verhaal

Ik ben afgestudeerd in Business Innovation aan Hogeschool Avans in Den Bosch. Gedurende deze studie vol innovatie, marketing en strategie heb ik mijn passie voor online marketing gevonden. Om klant gedrag beter te begrijpen, heb ik een minor Psychologie in Utrecht gevolgd. Gedurende mijn studie heb ik in projecten en stages mijn focus gelegd op online marketing en heb ik dit in mijn werkervaring toegepast.

 

Interesses

Gedurende mijn studie is mijn passie voor online marketing gaan groeien. Ik heb deze interesse verder toegepast gedurende mijn studie, werkervaring en persoonlijke passie. De dynamische, analytische en effectieve aspecten van online marketing spreken mij erg aan. Bij online marketing is er altijd wat te leren en ontdekken.

Mijn doel is om enorm goed in het vak te worden, en uiteindelijk met mijn skills een mooi portfolio op te bouwen. Mijn sterke kanten zijn communiceren, verbanden leggen en denken in mogelijkheden. Dit pas ik dan ook graag toe in het bedenken van oplossingen. Ik kom graag tot de onderliggende problemen en kansen om zo tot unieke en effectieve oplossingen te komen. Mijn superkracht zou dan ook gedachten lezen zijn. Niet alleen kan je zo naadloos aansluiten op de behoeften en knelpunten, maar kan je ook nóg die ene stap verder gaan.

Contact

Samen sparren over de mogelijkheden voor jouw organisatie? Laten we dit (digitaal) bespreken en mail mij naar demikleinmolekamp@happyhorizon.com of voeg me toe op LinkedIn

Certificaten

  • Google Ads Search
  • Google Ads Display
  • Google Analytics Individual Qualification

Ervaring

Content

50%

SEO

45%

Analytics

35%

Affiliate

25%

Favoriete nummer

Kun jij wel een online marketing talent gebruiken?

Daag mij uit!