Home » Over Happy Talents » Ons team » Jasper Maatman

Jasper Maatman

Online Marketeer
jaspermaatman@happyhorizon.com

Mijn verhaal

Ik heb de Master Commerciële Communicatiewetenschap & HBO Commerciële Economie, Sportmarketing behaald. Dankzij deze studies is mijn interesse in marketing nog groter geworden. Door eerdere banen en stages heb ik ervaring in de online marketing, met name op gebied van social media en contentcreatie.

Interesses

Tijdens mijn traineeship ga ik dieper in op verschillende onderdelen van online marketing. Mijn interesses liggen op het gebied van SEA, social advertising en contentcreatie. Daarnaast wil ik mij in de breedte ontwikkelen zodat ik van alle online marketingfacetten de basis onder de knie heb.

Een ding dat mijn dag altijd goed maakt, is een speciaal biertje. Ik word namelijk erg vrolijk van een glaasje bier. Het liefst drink ik deze samen met vrienden op het terras. Daarbij is mijn glas altijd halfvol, ook op het werk. Er is namelijk altijd wel een oplossing of alternatief te vinden, zolang je maar creatief nadenkt. Als ik een superkracht kon kiezen, zou ik willen teleporteren. Op deze manier kun je op elk moment overal ter wereld naartoe gaan. Met name tijdens vakanties lijkt mij dat heerlijk!

Contact

Benieuwd naar wat online marketing voor jouw organisatie kan betekenen? Ik kom graag met je in gesprek met een digitale koffie! Mail naar jaspermaatman@happyhorizon.com of voeg me toe op LinkedIn.

Certificaten

  • Google Ads Search
  • Google Ads Display
  • Google Analytics Individual Qualification
  • HubSpot Social Media Marketing
  • Google Online Marketing 

Ervaring

Content

60%

Social Advertising

50%

E-mail

40%

SEO

30%

Favoriete nummer

Kun jij wel een online marketing talent gebruiken?

Daag mij uit!