Home » Over Happy Talents » Ons team » Ka-an Man

Ka-an Man

Online Marketeer
ka-anman@happytalents.nl

Ka-an Man

Klantportfolio

Happy Talents ondersteunt Bernhoven ziekenhuis Uden | Happy Talents
Happy Talents ondersteunt Capgemini
De Rolf groep x Happy Talents
Happy Talents ondersteunt Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (ETZ) in coronatijd

Mijn verhaal

Na mijn hbo-opleiding commerciële economie ben ik het Happy Talents traject aangegaan. Inmiddels ben ik hier al meer dan anderhalf jaar werkzaam en heb ik allerlei leuke opdrachten gehad bij organisaties uit verschillende branches. Dat maakt het werken op projectbasis ook zo leuk. Via Happy Talents kom je in contact met bedrijven waar je normaal niet zou solliciteren.

Interesses

Bij Happy Talents ga je de volle breedte in gaat op het gebied van online marketing. Zo weet je van alles een beetje en ben je ook breed inzetbaar bij de opdrachtgever. Op dit moment ben ik bezig mezelf meer te verdiepen in affiliate marketing en alles wat daarbij komt kijken.
Mijn perfecte collega is sociaal en gedreven mét een goede dosis humor. Wat een geluk heb ik dus met mijn Happy Talents collega’s die hier allemaal aan voldoen! Daarnaast ben ik altijd in the mood for food of een gezellige borrel.

Contact

Ben je benieuwd of we een goede match zijn? Ik kom graag in contact met je! Stuur een berichtje naar ka-anman@happytalents.nl of voeg me toe op LinkedIn.

Certificaten

  • Google Analytics Individual Qualification
  • Google Ads Search
  • Google Ads Display
  • Google Ads Video

Ervaring

SEA

40%

SEO

70%

Social Advertising

70%

E-mail

60%

Content

70%

Analytics

70%

Affiliate

70%

CRO

80%

Favoriete nummer

Blog

Artikelen van Ka-an