Home » Over Happy Talents » Ons team » Ka-an Man

Ka-an Man

Functie: Online marketing specialist
E-mailadres: ka-an@happytalents.nl

Ka-an Man

Klantportfolio

Happy Talents ondersteunt Bernhoven ziekenhuis Uden | Happy Talents
Happy Talents ondersteunt ETZ

In mijn zoektocht naar een junior functie kwam ik erachter dat ik te weinig relevante werkervaring had. Ik wilde graag iets met online marketing doen, maar wist nog niet precies hoe en wat. Het traineeship van Happy Talents kwam toen op mijn pad en het was voor mij de ideale uitkomst. Tijdens het traineeship leer je namelijk als trainee alle aspecten van online marketing kennen en doe je werkervaring op bij meerdere opdrachtgevers. Een mooie aanvulling op je CV dus! Daarnaast word je goed begeleid in het ontwikkelen van je competenties op zowel professioneel als persoonlijk vlak.

Door mijn lange horeca-ervaring kan ik zeggen dat ik niet bang ben om mijn handen vuil te maken aan een berg werk. Dat zie ik juist als een uitdaging! Ook ben ik leergierig ingesteld en zoek ik graag dingen uit. Door deze eigenschappen kan ik mezelf een Happy Talent noemen.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om dingen te doen met vrienden en familie. Uiteten, reizen, festivals, you name it! Zo’n beetje alle dingen die iedereen leuk vindt om te doen. Ook haal ik veel plezier uit koken en bezoek ik af en toe de sportschool, wanneer het uit komt 😉 Maar ik vind het ook heerlijk om lekker te luieren en niks te hoeven doen!

Wil je graag meer weten over mij? Stuur een berichtje naar
ka-an@happytalents.nl of voeg me toe op LinkedIn.

Certificaten

  • Google Analytics Individual Qualification
  • Google Ads Search
  • Google Ads Display
  • Google Ads Video

#happysong

Blog

Artikelen van Ka-an

Kun je wel een online marketing talent gebruiken?

Daag mij uit!