Home » Over Happy Talents » Ons team » Martijn de Beijer

Martijn de Beijer

Online Marketeer
martijndebeijer@happytalents.nl

Mijn verhaal

Recent ben ik afgestudeerd aan de opleiding SPECO Sportmarketing. Tijdens deze opleiding ben ik er achter dat niet de sport, maar de online marketing mij juist meer interesseert. Naast het volgen van dit traineeship zet ik de opgedane kennis ook graag in bij mijn eigen bedrijf.

Interesses

Het leukste aan online marketing is dat alles door te meten valt. Je kunt behaalde resultaten verklaren aan de hand van de acties die je hebt uitgevoerd. Ook zie je (direct) de resultaten van jouw werkzaamheden.

Als ik een beroep voor één dag zou mogen uitvoeren zou dit profvoetballer zijn.

Contact

Staat de koffie klaar? Dan kijken we samen naar wat ik voor jullie organisatie kan betekenen! Mail naar martijndebeijer@happytalents.nl of stuur me een berichtje op LinkedIn.

Certificaten

  • Google Analytics Individual
  • Google Ads Search
  • Google Ads Display
  • Google Ads Video
  • Google Ads Apps

Ervaring

SEA

20%

SEO

30%

Social Advertising

20%

E-mail

20%

Content

10%

Analytics

50%

Affiliate

10%

CRO / Web Development

20%

Favoriete nummer

Kun je wel een online marketing talent gebruiken?

Daag mij uit!

“Martijn is een aanpakker en schuwt niet om contact met anderen op te nemen. Tijdens zijn afstudeerstage nam hij zelf initiatief, verdiept zich in de materie en was hij ook nog eens een prettige collega. Hij heeft met zijn werkzaamheden er voor gezorgd, dat we naar een ‘next level’ zijn gegaan. Zijn inzet, aanpak en betrokkenheid heb ik zelden gezien bij afstudeerders, een groot compliment dus voor Martijn.”

Martijn BakkerSales medewerker - Veiligesportvloer.nl

Blog

Artikelen van Martijn