Home » Over Happy Talents » Ons team » Michel Fransen

Michel Fransen

Online Marketeer
michelfransen@happytalents.nl

michel-fransen

Klantportfolio

Mijn verhaal

Mijn carrière begon na de HBO-opleiding SPECO Sportcommunicatie in Tilburg. Ik werkte daarna bij de Nederlandse Darts Bond in een ondersteunde functie voor de marketing en communicatie en was vervolgens werkzaam bij RTL. Daar was ik verantwoordelijk voor de online uitingen van RTL7 Darts en ondersteunde ik bij het Voetbal Inside- en VTBL-platform.

Interesses

Het allerleukste aan online marketing vind ik data analyseren en het spotten van kansen voor klanten. Op het gebied van online marketing doe ik dus graag een zoekwoordenonderzoek en verwerk ik dit in een SEO strategie. Daarnaast heb ik een neusje voor het schrijven van content.

Als ik superkrachten zou kunnen kiezen zou ik Avatar Aang 2.0 worden en vuur-, aarde-, lucht-, en watersturen #YipYip! Verder maak je mijn dag altijd goed met een grote dosis goede, droge humor. Mijn favoriete serie is Prison Break. Hoe Michael Scofield het toch elke keer weer weet te flikken te ontsnappen, vind ik super gaaf!

Contact

Wil je meer over mij weten of ben je benieuwd hoe ik je kan helpen? Ik kom graag met je in contact voor een goed gesprek! Stuur een mail naar michelfransen@happytalents.nl of neem een kijkje op LinkedIn.

Certificaten

  • Google Analytics Individual Qualification
  • Google Ads Search
  • Google Ads Display

Ervaring

SEO

30%

Content

70%

Analytics

30%

CRO / Web Development

30%

Favoriete nummer

Kun je wel een online marketing talent gebruiken?

Daag mij uit!

Blog

Artikelen geschreven door Michel