Home » Over Happy Talents » Ons team » Minona Diemont

Minona Diemont – de Lange

Programmacoördinator
minonadiemont@happyhorizon.com

Foto minona

Sinds januari 2021 ben ik een gelukkig member van de Happy Talents family. Vanuit mijn talent ‘ervoor zorgen’ bevalt mijn nieuwe taak als programmacoördinator uitstekend. Ik mag ervoor zorgen dat de trainees een vliegende ‘kickstart’ krijgen. Een periode waarin ze de kneepjes van het vak geleerd krijgen door tal van specialisten vanuit de Happy Horizon groep. Alles bij elkaar wordt het nodige van de trainees verwacht dus daarom is het belangrijk dat het programma planning-technisch lekker loopt. Het werken met de Happy Talents is een feestje; hun hoge mate van betrokkenheid en enthousiasme werkt namelijk aanstekelijk!

Naast mijn taak voor Happy Talents werk ik ook als marketing event coördinator voor Happy Horizon. Een afwisselende functie waarbij het doel is om Happy Horizon nog meer op de kaart te zetten!

En last but not least ben ik moeder van twee stuiterballen die me bij de les houden. Je kunt me wakker maken voor een Zeeuwse bolus (een gesuikerd broodje voor diegene die iets mist) vanwege mijn Zeeuwse roots, en ben ik woonachtig in het gezellige Stratum van Eindhoven! 

Heb je vragen over de mogelijkheden die Happy Talents jou kan bieden? Vul het contactformulier in

Favoriete nummer