Home » Over Happy Talents » Ons team » Niels de Jonge

Niels de Jonge

Creative Content Marketeer
nielsdejonge@happyhorizon.com

Mijn verhaal

Creativiteit is mijn passie! Ik krijg energie van ideeën en concepten bedenken. Mijn creatieve reis is begonnen bij fotografie en uitgegroeid tot een breed scala aan creatie. Zo heb ik onder andere ervaring met concepting, copywriting, foto- en videografie, animatie, grafisch design en branding.

Interesses

Als persoon heb ik een brede interesse. Naast alle creatieve bezigheden ben ik ook bezig met verschillende sporten, muziek bespelen, tekenen en ben ik niet vies van een feestje. Voor mij zit er altijd te weinig tijd in de week om alles te kunnen doen.

Een project waarbij ik van concept tot eindresultaat betrokken ben is iets waar ik het meeste plezier uit haal. Ik betrek ook graag mensen bij mijn werk. Niet alleen voor de gezelligheid, maar ook om mee te sparren. Dit zorgt bij mij vaak voor een beter resultaat.

Mijn kracht ligt bij doelgerichte concepten bedenken die haarfijn aansluiten op de doelgroep. Een voorbeeld hiervan is mijn afstudeerproject. Dit was in het begin van de corona pandemie. Hierbij heb ik onderzoek gedaan naar het bevorderen van spontaniteit en speelse interactie tijdens de lockdown, wanneer je weinig mensen ziet. Normaal ben ik heel digitaal ingesteld en maak ik visueel werk. Wat ik zo leuk vond aan dit project is dat ik hier juist een hele andere richting in ben gegaan. Juist om dat dat essentieel was voor het doel. Ik heb een interactief, fysiek object gemaakt en geprogrammeerd. Door dit onbekende pad te volgen heb ik heel veel van dit project geleerd en er ook nog eens veel plezier aan gehad! 

Portfolio

Ben je benieuwd naar mijn werk? Neem dan een kijkje op mijn creatieve portfolio of mijn fotografie portfolio.

Contact

Leuk dat je een kijkje heb genomen op mijn profiel! Ben je benieuwd wat ik voor jouw organisatie kan betekenen? Ik kom graag met je in gesprek onder het genot van een bakje koffie! Mail naar nielsdejonge@happyhorizon.com of voeg me toe op LinkedIn.

Certificaten

  • Google Analytics Individual Qualification
  • Google Ads Display

Kun je wel een creative content marketing talent gebruiken?

Daag mij uit!