Home » Over Happy Talents » Ons team » Robin Lucassen

Robin Lucassen

Online Marketing stagiaire
robinlucassen@happytalents.nl

Robin Lucassen Foto

Klantportfolio

Mijn verhaal

In september ga ik mijn laatste studiejaar in voor de opleiding Bedrijfskunde aan de HAN. Bovendien heb ik het afgelopen jaar stage gelopen op de marketingafdeling van Adecco. Tijdens mijn studie ben ik opzoek gegaan naar een nieuwe uitdaging en zo kwam ik bij Happy Talents uit. Ik combineer mijn studie met het traineeship omdat ik mijn kennis op het gebied van online marketing wil gaan verbreden. Deze uitdaging past echt bij mijn persoonlijkheid omdat ik overal mogelijkheden en kansen in zie.

Interesses

Ik vind het erg leuk om kennis en ervaring op te doen op het gebied van online marketing. De innovatieve ontwikkelingen die rondom online marketing opkomend zijn trekt mij erg aan. Ik hou van afwisseling in het werk en in projecten werken voor een klant krijg ik ook veel energie van. Projectmanagement combineren met online marketing is daarom ook mijn passie.

Bij mij is het glas dus altijd half vol. Ik probeer bepaalde situaties altijd positief te zien. Ik vind het belangrijk om met een open mind naar bepaalde zaken te kijken en dit toe te passen in het werkveld. Als het glas dan toch iets minder vol is kan een cappuccino mijn dag altijd meteen goedmaken! Daarnaast zou ik als superkracht graag willen vliegen. Dit zodat ik razendsnel overal ter wereld ben om te reizen en dat maakt het thuiswerken iets spannender.

Contact

Nieuwsgierig wat ik voor jouw organisatie kan betekenen? Ik kijk graag een keer met je mee tijdens een digitale kop koffie. Stuur een berichtje via LinkedIn of mail naar robinlucassen@happytalents.nl

Certificaten

  • Google Ads Search
  • Google Ads Display

Ervaring

Social Advertising

50%

Content

70%

SEA

30%

SEO

30%

Display

30%

CRO / Web Development

30%

Favoriete nummer

Kun je wel een online marketing talent gebruiken?

Daag mij uit!

Blog

Artikelen van Robin