Home » Over Happy Talents » Ons team » Sterre Geerts

Sterre Geerts

Werkstudent
[email protected]

Sterre Geerts Happytalents

Mijn verhaal

Tijdens mijn hbo-opleiding Business Innovation ben ik als werkstudent aan de slag gegaan bij Happy Idiots op het gebied van SEO. Het beviel zo goed bij Happy Horizon dat ik mijn afstudeerstage hier ook ben gaan doen. Begin 2021 ben ik begonnen bij Happy Talents en daar heb ik een inspirerende opdracht mogen uitvoeren. Trots kan ik mededelen dat ik nog steeds betrokken ben bij Happy Talents en ook ga beginnen met de pre-master Communicatiewetenschap.

Interesses

Ik vind het leuk dat online marketing breed is, op allerlei vlakken kan je veel leren. Het specialisme wat mij erg aanspreekt is contentmarketing. Het is hierbij belangrijk dat je weet welke informatie je doelgroep wilt ontvangen en welke middelen je hiervoor gebruikt. Het creatieve gedeelte van online marketing vind ik interessant en daar wil ik graag in de toekomst iets in gaan betekenen en mij verder in ontwikkelen.

Een perfecte collega moet betrouwbaar, geïnteresseerd en energiek zijn. Ik vind het inspirerend om samen te werken en vooral wanneer ik ergens in vastloop geeft mij dat weer verrassende inzichten. Dat vind ik juist ook zo fijn aan werken bij Happy Talents. Is het glas half vol of half leeg? Half vol! Positiviteit vind ik belangrijk en ik geloof erin dat je daarmee veel verder komt. Het is natuurlijk goed dat je ook kritisch bent maar met een positieve blik overal tegenaan kijken werkt voor mij verfrissend. Mijn talent is omdenken en sluit hier goed bij aan.

Contact

Ben je benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Graag samen sparren of inspiratie opdoen? Laat het vooral weten, ik sta hier altijd voor open! Stuur een mail naar [email protected] of voeg me toe op LinkedIn.

Certificaten

  • SDG Innovatie Challenge

Ervaring

SEO

50%

Kun je wel een online marketing talent gebruiken?

Daag mij uit!