Home » Over Happy Talents » Ons team » Thijs Felix

Thijs Felix

Werkstudent
[email protected]

Thijs Felix Happy Talents

Mijn verhaal

Na mijn afstuderen als Media Vormgever aan het SintLucas te Boxtel vond ik een match in de richting Advertising bij Fontys Hogeschool Economie en Communicatie. Ik ben en blijf echter een beeldmaker in hart en hoofd, ik wil weten hoe een beeld in elkaar zit en gemaakt is. Met mijn kennis rondom de Adobe Creative Cloud ondersteun ik de Talents met alles wat beeldend is.

Interesses

Mijn interesse in online marketing is wellicht niet wat mij meteen aantrok bij Happy Talents, al is dit wel een onderdeel waar ik meer van wil weten. Mijn interesses liggen vooral bij het maken van beeld. Of dit nu stilstaand of bewegend, 2D of 3D is. In mijn studie leg ik veel focus op het maken van concepten & campagnes. Daarnaast probeer ik met mijn talent ‘uitschetsen’ strategisch te kijken naar de vervolgstappen die ik wil zetten om zo door te groeien naar een toekomstige creatieve functie.

Als er één ding is wat mijn dag altijd goedmaakt dan is dat zeker het enthousiasme van anderen. Dit werkt bij mij heel aanstekelijk en binnen no-time ben ik weer helemaal opgeladen om verder te gaan met mijn dag! Mocht ik ooit een superkracht krijgen zou ik willen dat dit telekinese is. Of te wel; het verplaatsen van spullen met je mind. Hoe cool is dat?! Een ander feitje over mij is dat mijn favoriete film Treasure Planet is. In deze animatiefilm wordt op een toffe manier 2D en 3D gemixt. 

Contact

Benieuwd naar mij of naar de weg die ik heb afgelegd tot nu toe? Kan ik je ergens mee helpen of heb je inspiratie nodig? Mail me dan via [email protected] of voeg me toe op LinkedIn!

Tot ziens!

Favoriete nummer

Kun je wel een online marketing talent gebruiken?

Daag mij uit!