Home » Over Happy Talents » Ons team » Yorick Moison

Yorick Moison

Online Marketeer
yorickmoison@happytalents.nl

Klantportfolio

Happy Talents | Unishore bedrijfskleding Zwaag

Mijn verhaal

Afgestudeerd maar nog niet uitgeleerd. Na mijn master International Business – Strategic Marketing aan Maastricht University wilde ik mijzelf graag verder blijven ontwikkelen. Zo heb ik een bestuursjaar voor de algemene Introductieweek van Maastricht gedaan en ben ik onderdeel geweest van verschillende projecten rondom de Covid-19 pandemie. Mijn brede ervaringen neem ik nu mee in het Happy Talents traineeship om mij verder te ontwikkelen op het gebied van online marketing.

Interesses

Ik ben altijd benieuwd wat een ander bezig houdt. Inzicht en meetbaarheid maakt online marketing tot een interessant vakgebied voor nieuwsgierige mensen zoals ik. Daarnaast is investeren in online marketing een investering in de toekomst. De mogelijkheden lijken onbeperkt, maar groeien met de dag.

Of het glas altijd halfvol of halfleeg is bij mij? Ik zie in ieder geval altijd genoeg ruimte om het glas bij te schenken. Ik ben altijd positief en zet graag die extra stap om het glas te vullen, hoe groot het glas ook is. Ook zou ik best beroemd willen zijn, maar alleen als er een aan/uit knop bij zit!

Contact

Ik vind het ontzettend leuk dat je interesse toont in mij, maar ik ben ook benieuwd naar jou. Wil je een keer samen kijken naar wat ik voor jouw organisatie kan betekenen? Mail naar yorickmoison@happytalents.nl of voeg me toe op Linkedin.

Certificaten

  • Google Ads Search
  • Google Ads Display
  • Google Ads Shopping
  • Google Analytics
  • Google Online Marketing

Ervaring

SEO

30%

Social Media

50%

Content

30%

Analytics

50%

Kun je wel een online marketing talent gebruiken?

Daag mij uit!

“Yorick is een betrokken persoon met positieve vibes. Hij voelt goed aan wat er nodig is, neemt initiatief en verantwoordelijkheid. Daardoor kon ik Yorick zelfstandig laten werken op een van onze projecten. Kortom: een waardevolle aanvulling binnen je organisatie.”

Suzanne StadhoudersBrandbooster & Eventmanager - Suustival

Blog

Artikelen van Yorick